Knækbrød af rugbrødsrester

Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester. Så slut med at smide gammel rugbrød ud, det bliver til de lækreste knækbrød.

  • 400 g. Rugbrøds rester
  • 4-5 dl. Vand
  • 1 spsk. Olie
  • lidt salt

Skær rugbrødet i tern og kom det i en gryde med vand, olie og salt. Kog op under omrøring til rugbrødet er opløst. Hvis der bliver ved med at være lidt klumper kan man lige tage stavblenderen og få dem væk. Grød massen fordeles på to stykker bagepapir og smøres ud så godt du kan. Lad det stå i 10-15 minutter så det tørre lidt i overfladen og kom så endnu et stykke bagepapir over og rul massen endnu tynder med en kagerulle. Den må gerne være meget tynd. Skær for med en stor kniv eller et pizzahjul så de er nemme at få fra hinanden efter bagning. Drys knækbrøden med salt og hvad du kan lide at kerner( solsikke, sesam, birkes eller chili) Bag ved 170 i ca 45 minutter. Hold godt øje med dem da de nemt bliver forbrændte.