Black magic chocolate cake

image

Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage. Den står nu i køleskabet og venter og kalder på mig ? Men den skal gemmes til gæsterne i morgen. Så selv om jeg ikke har smagt den endnu så får i her opskriften, så skal jeg nok smide en kommentar ind omkring smagen. ( så fik jeg smagt den og det er helt sikker en gemmer, den smager virkelig skønt)

 • 4.5 dl. Hvedemel
 • 5dl. Sukker
 • 2 dl. Kakao
 • 2 tsk. Natron
 • 1 tsk. Bagepulver
 • 1 tsk. Salt
 • 1 tsk. Vanillesukker
 • 2 stk. Æg
 • 2.5 dl. Færdiglavet kaffe
 • 2.5 dl. Mælk
 • 1.25 dl. Olie

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. Over/undervarme

Bland først de tørre ingredienser sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen godt sammen.
Kom bagepapir i en bradepande på ca. 30×40 cm. og hæld dejen i.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40 minutter.
Afkøl kagen.

Chokolademousse:

 • 5 dl. Piskefløde
 • 2 dl. Sukker
 • 1 dl. Kakao
 •  1 tsk. Vanillesukker

Kom alle ingredienserne i en skål og pisk til det er en tyk og cremet mousse. Skær kagen midt over i to lige store halvdele og kom mousse på den ene halvdel. Kom den anden halvdel af kagen oven på og smør det sidste mousse over. Kom film over og kom kagen på køl til dagen efter.